FORSIDE

OM OSS

Kystlaget Terje Vigen er et lokallag av det nasjonale Forbundet KYSTEN og holder til i Grimstad. Laget ble stiftet i 1990 og vi kan se tilbake på mange aktive år med en jevnlig vekst i medlemmer og aktivitet. Kystlaget har i dag omlag 300 medlemmer.

Kystlaget har vært med på å arrangere flere store arrangementer som Nordisk seilas i 1991, Kulturminnestafetten i 1997, kysttinget, årlige arrangement som Terje Vigendagene og kulturminnedagen. De har også vært med på å gjenoppreise Tollvaktbua, restaurert flere tradisjonelle båter, registrert og bevart varpepåler og fortøyningspåler, dannet historiegruppe, arrangert medlemsturer og torskemiddager og masse annet i regi av kystlaget disse årene. I de seneste år har vi også tilrettelagt og har avtaler med 2 lokale skoler for å ta imot SFO barn i grupper, for tilvenning til sjøen, hvor de kan fiske fra brygga, lære og ro. m.v.

I 2004 kjøpte kystlaget Alf Brattebergs Båtbyggeri i Skjeviga. Siden da er tusenvis av dugnadstimer for å tilrettelegge bua som et sted for kystlagets aktiviteter. Kystlaget eier flere båter, deriblant fiskeskøyta Østerøy (48 fot), men også småbåter, fortrinnsvis trebåter. Disse kan medlemmer låne/bruke etter nærmere avtale.

Kystlaget er med og drifter den fredede fyrstasjonen Homborsund. Kursvirksomhet er også en del av kystlagets tilbud til alle interesserte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 11:59

HEi,

Veibeskrivelse m/kart er nå lagt inn under "Forsiden" på vår web side

...
15.06 | 08:45

En veibeskrivelse hadde vært fint å få inn på hjemmesiden deres.

...
23.04 | 18:11

Hei KJell Jensen,
ref din tlf Fredag 20.04 kveld. Sjekket med vår bookingansvarlige.
Forstår du nå har fått flyttet din booking til 07 Juni -som ønsket
mvh/TE

...
04.04 | 11:23

Hei, Henviser til kontakt telefonen for utleie av lokalene.
Finner under "Kontaktside" - og deretter "leie av lokaler"
Mobil 918 89 232
De sitter "bookinglisten

...
Du liker denne siden